Lomake suljettiin: 2020-01-01 23:59:00 GMT+0300

Ilmoittautuminen Kibeconin cosplaykilpailuun (yksilökilpailu)

SÄÄNNÖT

Hahmo voi lähdemaasta riippumatta olla sarjakuvasta, videopelistä, elokuvasta, animaatiosta, TV-sarjasta tai muusta fiktiivisestä lähteestä.

Omat hahmot, fanihahmot, LARP-hahmot ja muut hahmot joista ei ole olemassa virallista designia, eivät ole sallittuja

Ilmoittautumislomakkeessa pyydettyjen referenssikuvien tulee olla virallista, julkaistua kuvamateriaalia. Fanitaide ei käy referenssikuvaksi.

Puvulla ei saa olla aiemmin sijoittunut missään toisessa cosplaykilpailussa. Olet siis voinut osallistua aiemmin cosplaykilpailuun, mutta palkintosijoille päässyttä pukua ei ole sallittua käyttää. 

Puvun tulee olla pääasiassa itse tehty. Ostetut kengät, sekä muokatut vaatteet ja asusteet (esim. korut/hatut) ovat sallittuja.

Kysyttävää? Ota yhteyttä Kibeconin cosplayvastaavaan eveliina.kronqvist@gmail.com

Tässä kentässä ilmoitettu nimi on kilpailun aikana yleisön nähtävissä.
Ilmoita tähän hahmon nimi, jota kilpailussa cossaat
Ilmoita tähän kenttään hahmon lähteen nimi (esim. Overwatch, Free!, Naruto...)
Syötä tähän linkki referenssikuvat sisältävään (esim.Google Drive/Dropbox) kansioon. Referenssikuvia tulee olla vähintään 1 ja enintään 5. Kuvan tulee olla virallista, julkaistua kuvamateriaalia. Fanitaide ei käy referenssikuvaksi. Vähintään yhden referenssikuvan on oltava kokovartalokuva hahmosta. HUOM! Tarkistathan huolella että linkki toimii :)
Kerro lyhyesti cossistasi: miksi cossaat juuri tätä hahmoa, millaista puvun toteutus oli jne.
Kun paikat ovat täynnä, kilpailijoille lähetetään kisainfoa sähköpostitse. Kibecon ei käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin kuin kisainfon välittämiseen.

Rekisteriseloste
Powered by Nettilomake.fi